Для спеціалістів ресторанного господарства і не тільки…
До книжкового фонду наукової бібліотеки надійшли нові навчальні посібники:
Аверчев О.В. Страви з круп'яних культур та овочевих культур оздоровчого призначення: навч.посіб. / О.В. Аверчев, О.В.Дзюнзя, Н.В. Новікова. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021
Аверчев О.В. Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу : навч.посіб. / О.В. Аверчев, О.В.Дзюнзя, Н.В. Новікова, С. М. Коб’яков. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021
Збірники розроблені спеціалістами Херсонського державного аграрно-економічного університету спільно з науковими та практичними працівниками рестораного господарства, як навчальні посібники для здобувачів вищої освіти, а також для спеціалістів і працівників ресторанного господарства та всіх. Хто цікавиться раціональним харчуванням.
Автор: Смирнова І.О. (25.02.2021)