Лабораторне заняття з теми «Технологія виробництва Української смаженої ковбаси по-домашньому»
У підготовці висококваліфікованих та конкурентоспроможних
фахівців має велике значення їх здатність якісно проявляти отриманні практичні
навички з технології переробки продукції тваринництва
Березневий дайджест новин біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету відкриває лабораторне заняття з теми «Технологія виробництва Української смаженої ковбаси по-домашньому», яке було проведено у навчальній лабораторії на кафедрі технологій переробки та зберігання с.- г. продукції. Під керівництвом доцента кафедри Сморочинського О.М. здобувачі вищої освіти четвертого року навчання на першому етапі проводили оцінку сировини та готували фарш для майбутніх ковбас.
Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (11.03.2020)