Шляхи підвищення ефективності галузі птахівництва, поліпшення якості яєць і м’яса птахів
ПОРЯДОК РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Відкриття конференції.
2. Затвердження складу журі.
3. Доповіді студентів 4 курсу біолого-технологічного факультету та їх обговорення.
4. Підведення підсумків роботи конференції.
Переможці студентської наукової конференції:
І місце - Шестун М.Ю. Використання каротиноїдів у годівлі птиці.
Науковий керівник – доцент Ведмеденко О.В.
ІІ місце - Вітюк В.В. Вплив джерел світла різного спектру на продуктивні та відтворні показники м’ясо-яєчних курей
Науковий керівник – доцент Назаренко С.О.
ІІІ місце Кузьо Ю.О. Збагачення йодом продукції птахівництва.
Науковий керівник – доцент Карпенко О.В.
Нагороджені за кращу доповідь у номінаціях:
- "Науково-практичні розробки з утримання с.-г. птахів":
Левкевич Я.А. Світильники на основі світлодіодів - майбутнє у висвітленні птахівничих приміщень.
Науковий керівник – доцент Дєбров В.В.
- "Науково-практичні розробки з годівлі с.-г. птахів"
Романова В.О. Доцільність застосування біологічних кормових добавок у птахівництві та їх вплив на якість продукції.
Науковий керівник – професор Ведмеденко О.В.
- "Ветеринарний захист у птахівництві"
Усанін А.П. Ефективність використання препарату „неохлор” при дезінфекції приміщень у присутності птиці.
Науковий керівник – доцент Карпенко О.В.
- "Безвідходні технології виробництва продукції птахівництва":
Михайлова О.Л. Канадська технологія переробки курячого посліду.
Науковий керівник – доцент Назаренко С.О.