ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Шляхи підвищення ефективності галузі птахівництва, поліпшення якості яєць і м’яса птахів

 

ПОРЯДОК РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

1. Відкриття конференції.

2. Затвердження складу журі.

3. Доповіді студентів 4 курсу біолого-технологічного факультету та їх обговорення.

4. Підведення підсумків роботи конференції.

 

Переможці студентської наукової конференції:

І місце - Шестун М.Ю. Використання каротиноїдів у годівлі птиці.

Науковий керівник – доцент Ведмеденко О.В.

ІІ місце - Вітюк В.В. Вплив джерел світла різного спектру на продуктивні та відтворні показники м’ясо-яєчних курей

Науковий керівник – доцент Назаренко С.О.

ІІІ місце Кузьо Ю.О. Збагачення йодом продукції птахівництва.

Науковий керівник – доцент Карпенко О.В.

Нагороджені за кращу доповідь у номінаціях:

  • "Науково-практичні розробки з утримання с.-г. птахів":

Левкевич Я.А. Світильники на основі світлодіодів - майбутнє у висвітленні птахівничих приміщень.

Науковий керівник – доцент Дєбров В.В.

  • "Науково-практичні розробки з годівлі с.-г. птахів"

Романова В.О. Доцільність застосування біологічних кормових добавок у птахівництві та їх вплив на якість продукції.

Науковий керівник – професор Ведмеденко О.В.

  • "Ветеринарний захист у птахівництві"

Усанін А.П. Ефективність використання препарату „неохлор” при дезінфекції приміщень у присутності птиці.

Науковий керівник – доцент Карпенко О.В.

  • "Безвідходні технології виробництва продукції птахівництва":

Михайлова О.Л. Канадська технологія переробки курячого посліду.

Науковий керівник – доцент Назаренко С.О.