ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукова бібліотека ХДАЕУ рекомендує статті за темою «Актуальні проблеми готельно-ресторанного бізнесу»

 

 

Комарніцький І.О., Бовш Л.А., Приходько К.О. Реабілітаційний сервіс у сфері гостинності. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2024. Том 7, № 1. С.10-30. Режим доступу: DOI: 10.31866/2616-7468.7.1.2024.305944

 

Батченко Л.В., Гончар Л.О., Коваленко В.О. Антикризове управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу як ургентний інструментарій подолання непередбачуваних ситуацій у складних економічних умовах. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2024. Том 7, № 1. С. 48-70. Режим доступу: DOI: 10.31866/2616-7468.7.1.2024.305955

 

Верезомська І.Г., Бовш Л.А., Ворошилова Г.О. SMM-менеджмент суб’єкта ресторанного бізнесу. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2024. Том 7, № 1. С. 91-110. Режим доступу: DOI: 10.31866/2616-7468.7.1.2024.305958

 

Кирніс Н.І. Застосування штучного інтелекту в ресторанному бізнесі. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2024. Том 7, № 1. С. 111-122. Режим доступу: DOI: 10.31866/2616-7468.7.1.2024.305960

Полінкевич О.М. Інформаційно-комунікативні та логістичні технології організації обслуговування клієнтів готелю. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2023. Том 6, № 2. С.150-170. Режим доступу: DOI: 10.31866/2616-7468.6.2.2023.291697

 

Кушнірук Г.В. Сучасні технології  HR-менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі: Аутсорсинг VS. Аутстафсінг. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2023. Том 6, № 2. С.171-183. Режим доступу: DOI: 10.31866/2616-7468.6.2.2023.291699

 

Громик О.М., Приходько К.О. Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2023. Том 6, № 2. С. 184-198. Режим доступу: DOI: 10.31866/2616-7468.6.2.2023.291701

 

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ