Залік з виробничої (переддипломної) практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології
2 грудня 2024 року відбувся залік з виробничої (переддипломної) практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.
В складі комісії, згідно наказу ХДАЕУ № 243/ст від 18.10.2024 року, були к.т.н., доц. Дзюндзя Оксана Валентинівна та к.т.н., доц. Сумська Ольга Петрівна .
Основною метою виробничої (переддипломної) практики магістрів було освоєння в практичних умовах принципів організації і управління виробництвом, аналіз економічних показників виробництва, закріплення і поглиблення теоретичних знань в області розроблення нових технологічних процесів, проведення самостійних науково-дослідних робіт; освоєння організаційних, технологічних та економічних підходів створення інноваційного харчового підприємства з виробництва крафтової, еко-продукції та продуктів оздоровчого призначення; ознайомлення з питаннями винахідницької діяльності та патентознавства на підприємстві; підготовка до самостійної роботи на посадах завідувача лабораторії підприємства, керуючого дільницею, цеху, технолога, майстра технологічного процесу, тощо; збір і аналіз матеріалів для виконання кваліфікаційної роботи магістра.
Студенти надавали ґрунтовні відповіді на поставлені запитання, ділились практичним досвідом, отриманим на виробництві.
Матеріал підготувала Резвих Н.І.