ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відкрита лекція на кафедрі Водних біоресурсів та аквакультури щодо сучасних проблем лімнології та їх вирішення

Співробітники та здобувачі вищої освіти кафедри Водні Біоресурси Та Аквакультура 18 жовтня відвідали відкриту лекцію доцента, доктора філософії Коржова Євгена Івановича. Лекція була присвячена сучасним проблемам лімнології, теоретичним та практичним аспектам вивчення різнотипних водних об’єктів, основним зв’язкам між біотичними та абіотичними факторами функціонування їх водних екосистем.

На заняття здобувачі, викладачі та запрошені гості мали змогу ознайомитись з основними класифікаціями водойм, впливом умов формування на основні характеристики та подальше існування озер,  ключовими гідрологічними факторами, еколого-гідрохімічними умовами формування якості води, нагальними екологічними проблемами поверхневих вод та багатьма іншими цікавими аспектами пов’язаними з водоймами.

Лектор виказує щиру подяку запрошеним гостям, викладачам кафедри та здобувачам вищої освіти за те, що знайшли час долучитись до заняття та за щоденне бажання продовжувати навчатись новому, отримувати нові корисні знання задля підвищення власного інтелектуального рівня і досягнення усіх поставлених цілей в житті!

 

Автор: доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури Євген КОРЖОВ