ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тиждень профорієнтації для здобувачів Херсонської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів №46 Херсонської міської ради

Профорієнтація – це шлях до себе, а не просто до вибору роботи. Метою профорієнтації Херсонського державного аграрно-економічного університету є допомогти учням відчути професію, сформулювати критерії ідеальної для себе майбутньої кар’єри, в якій людина буде щасливою, реалізованою, корисною.

Завдяки підтримці керівництва університету, Центр довузівської підготовки та міжнародної освіти ініціював проведення тижня профорієнтації для учнів 11 класів Херсонської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів №46 Херсонської міської ради. З 14 по 18 жовтня 2024 року викладачі університету знайомили учнів 11 класів з Херсонським державним аграрно-економічним університетом, перевагами підготовки до НМТ на підготовчих курсах ХДАЕУ. Майбутні абітурієнти мали можливість отримати вичерпну інформацію про умови вступу і навчання в університеті.

Кожного дня учні зустрічалися з представниками одного з п’яти факультетів університету, які презентували свої факультети, розказали про історію їх створення та сучасні досягнення, ознайомили зі спеціальностями факультетів, перспективами працевлаштування у галузях економіки, будівництва, архітектури, управління, природокористування, лісового та садово-паркового господарства, виробництва та переробки, сільського господарства тощо.

 

Висловлюємо вдячність за допомогу та сприяння нашому університету у проведенні профорієнтаційних зустрічей директору школи Дробітьку Антону Ігоровичу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, яка сприятиме не тільки вибору майбутньої професії, а й всебічному розвитку особистості.

 

Автор: Оксана Романова