ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Інтелектуальний розвиток — це прогрес розвитку особистості

Не встигли закінчитись змагання з шахів серед здобувачів закладів вищої освіти, цими вихідними були проведенні змагання з шахів і серед викладачів різних закладів освіти. В змаганнях прийняло участь більше 75 учасників з закладів середньої, фахової попередньої та вищої освіти.

Дані змагання проводились Обласним управлінням з фізичної культури та спорту в рамках обласної Універсіади викладачів освіти херсонської області.   Змагання проводились за підтримки шахово-шашкового клубу в онлайн-форматі на платформі https://lichess.org/tournament/q1ZTPqiq за участю 6 викладачів Херсонського державного аграрно-економічного університету! В запеклій боротьбі викладачі гідно змагались захищаючи честь університету.

За підсумками змагань викладачам вдалось перевершити друге місце зайняте здобувачами. Так чистим переможцем з явною перевагою став Харламов Олексій Ігорович, кандидат технічних наук, старший викладач кафедри Гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Херсонського державного аграрно-економічного університету! Інші викладачі на жаль призових місць не здобули, проте потрапили до щільної десятки або двадцятки учасників. Проте, як і здобувачам потрібно пам'ятати про олімпійський принцип “Головне не перемога, а участь” і це є величезний досвід який знадобиться в майбутньому!!!

Вітаємо наших викладачів за активну участь та гідний виступ в змаганнях й представлення Херсонського державного університету та спортивній арені!!! 

 

Автори: доценти Євгеній Стрикаленко, Олег Шалар, Юрій Кан