ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спортивні досягнення здобувачів спеціальності 017 фізична культура і спорт на змаганнях з військово-спортивних багатоборств

Завданням підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт є не тільки набуття теоретичних та практичних знань, а й підвищення власної спортивної майстерності, з практичним вмінням організовувати та проводити тренування, вміти готувати юних спортсменів до участі в змаганнях!

Напередодні здобувач другого року навчання Михайло Кутафін, який навчається на даній спеціальності за освітньою програмою “Менеджмент у спортивній діяльності”, прийняв участь в Кубку України з Військово-спортивного багатоборства імені генерала Кульчинського за дисципліною “Бойове двоборство”. Змагання проходили в місті Хмельницькому з 11-13 жовтня. В цих змаганнях прийняло участь близько 100 учасників різних куточків нашої країни.

Паралельно з цими змаганнями проходив й відкрити чемпіонат Хмельницької області з чисельним представництвом в більш ніж 250 спортсменів. В усіх цих змаганнях Михайло окрім власного виступу був в якості тренера зі своїми вихованцями які демонстрували свої вміння та навички! За результатами виступу на змаганнях підопічні Михайла стали призерами Кубка України та чемпіонами області в різних вікових та спортивних номінаціях.

Сам Михайло став абсолютним переможцем відкритої першості Хмельницької області та всього за крок зупинився від п'єдесталу Кубку України посівши 4 місце.

Отримані результати доводять важливе та необхідне поєднання вдосконалення власної майстерності з практичним використанням набутих знань під час проведення тренувального процесу. Саме практична підготовка є основою формування компетентних, якісних та перспективних фахівців в галузі фізичного виховання та спорту!

Вітаємо спортсменів та їх тренера з досягнутими результатами й бажаємо подальших перемог на змаганнях вищого рівня!

 

Автор: доцент Стрикаленко Є.А