ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний захід кафедри екології та сталого розвитку ім. Професора Ю.В. Пилипенка

14 жовтня з нагоди «Дня екологічної освіти» відбулася чергова он-лайн зустріч з майбутніми випускниками  11 класів Гімназії № 56 Херсонської  міської ради, яка проведена доцентом кафедри екології та сталого розвитку
ім. професора Ю.В.Пилипенка Алмашовою Вікторією.  На он-лайн заході було представлено презентацію з усіма  спеціальностями Херсонського ДАЕУ та детально ознайомлено з  «Довідником абітурієнта», особливу увагу до дня екологічної освіти було приділено спеціальностям «101 ЕКОЛОГІЯ» ТА «183 ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА».

Екологічна освіта – це не лише про науку, а й про наш майбутній спосіб життя. Кожен з нас має бути обізнаним, як зберегти чисту воду, здорові ліси та чисте повітря для себе і наступних поколінь. Тож сьогодні – гарний привід задуматися, чому важливо навчати екологічної грамотності. У світі, де екологічні проблеми стають дедалі відчутнішими, саме екологічна освіта формує свідоме суспільство, яке розуміє, як важливо берегти ресурси та підтримувати екосистеми. Саме за таким гаслом пройшов даний захід.

Паралельно майбутнім випускникам школи було розказано про  переваги навчання на підготовчих курсах, які дають змогу отримати ґрунтову підготовку до НМТ та про Міжнародну програму реалізації права на академічну мобільність здобувачів Херсонського ДАЕУ.

 

Автор: доцент Алмашова В.С.                                         14 жовтня 2024 року