ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ ХДАЕУ в зборах ГО «ОМУ»: підсумки та плани на 2024/2025 н.р.

9 жовтня 2024 року професор кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій ХДАЕУ Наталя Іванова взяла участь у загальних зборах ГО «Об’єднання маркетологів України» (ГО «ОМУ»), членом якого є з 2020 року.

На зборах було представлено Звіт Виконавчого Директора за період 2019–2024 рр., де підсумовано основні досягнення організації. Зокрема, за цей період було зареєстровано 14 обласних осередків, видано 334 посвідчення членів, запущено сайт організації (https://omu.marketing/) та проведено значну роботу з розвитку партнерських взаємозв’язків тощо.

Окрім цього, на зборах було одноголосно обрано нового Виконавчого Директора на наступні п'ять років – Чуприну Наталію, д.е.н., професора.

Виконавчий Директор презентувала пріоритетні напрями діяльності ГО «ОМУ» на 2024/2025 навчальний рік, серед яких особлива увага приділяється кадровій політиці, освітній діяльності, глобалізації вищої освіти та налагодженню співпраці з міжнародними партнерами з Європи та Америки. Також планується участь у роботі з Урядом і Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України.

Приєднуйтесь до спільноти фахівців, які працюють над розвитком сучасних маркетингових рішень!