ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 202 Захист і карантин рослин

Нормативною формою атестації здобувачів вищої освіти агрономічного факультету першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання спеціальності 202 Захист і карантин рослин, встановленою стандартом вищої освіти України, є складання атестаційного екзамену та захист кваліфікаційних робіт. Атестаційний екзамен передбачав оцінювання досягнення програмних результатів навчання, визначених стандартом та ОПП «Захист і карантин рослин». Кваліфікаційні роботи пройшли перевірку на наявність плагіату і попередній захист на засіданні кафедри.

Робота Екзаменаційної комісії відбувалася 07.06.2024 та 21.06.2024 о 9:00 у форматі онлайн (Zoom) у складі: голова – Мєлєшко А.В. (керівник підрозділу експертів з польових досліджень ТОВ «Сингента»; члени – Мринський І.М. (кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри ботаніки та захисту рослин), Урсал В.В. (кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри ботаніки та захисту рослин), Дудченко В.В. (член-кореспондент НААН України, професор кафедри ботаніки та захисту рослин); секретар – Гречишкіна Т. А. (асистент кафедри ботаніки та захисту рослин).

Аналізуючи результати складання атестаційного екзамену, члени комісії надали позитивну оцінку рівня сформованості у випускників компетентностей і здатностей вирішувати задачі професійної діяльності, передбачені стандартом вищої освіти України та ОПП «Захист і карантин рослин».

Представлені на розгляд Екзаменаційної комісії кваліфікаційні роботи підтвердили глибокі теоретичні знання та практичні навички здобувачів вищої освіти в оволодінні прийомами планування систем захисту різних сільськогосподарських культур від шкідливих організмів в умовах конкретних господарств.

Дякуємо голові Екзаменаційної комісії Мєлєшко А.В. та членам комісії за позитивну оцінку теоретичних і практичних знань здобувачів вищої освіти, а випускникам бажаємо успіхів у їх професійній діяльності!

Автор: Олена МАРКОВСЬКА