ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний захід в Центральноукраїнському вищому професійному училищі імені Миколи Федоровського

Вступна компанія починає набирати оберти, тому заходи з профорієнтації як ніколи, актуальні!

Співробітники Херсонського державного аграрно-економічного університету – Олена ШАУМЯН, Наталія СЕРЕДА, Валентина ЗУБЕНКО відвідали 17 червня 2024 року Центральноукраїнське вище професійне училище імені Миколи Федоровського з профорієнтаційним заходом. Ця подія стала важливим кроком у налагодженні співпраці між навчальними закладами та сприяла обміну досвідом і знаннями між студентами та викладачами.

Під час заходу представники університету ознайомили студентів з різноманітними спеціальностями та програмами навчання, які пропонує заклад. Особливу увагу було приділено аграрно-економічним спеціальностям, що є актуальними для регіону та мають великий потенціал для розвитку. Співробітники університету розповіли про умови вступу, навчання та можливості працевлаштування після завершення навчання.

Викладачі, провели бліц-конкурс та пригостили смаколиками -)

Не дивлячись на те, що захід проходив у бомбосховищі, студенти училища мали змогу поставити запитання та отримати вичерпні відповіді, що допомогло їм краще зрозуміти перспективи та вибір майбутньої професії.

Цей профорієнтаційний захід не лише допоміг інформувати студентів про можливості вищої освіти, але й сприяв встановленню тісних контактів між навчальними закладами. А це, відкриває нові перспективи для розвитку освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців.

Шановні абітурієнти!!! Не втрачайте можливість побудувати своє майбутнє разом з нами! Приєднуйтесь до нашої дружньої студентської спільноти та розпочніть свій шлях до успіху вже сьогодні!

ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЧЕКАЄ НА ВАС!

Автор: Зубенко В.О. (21.06.2024р.)