ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь представників ХДАЕУ у міжнародній науково-практичній конференції

Науково-педагогічні працівники кафедри підприємництва, обліку та фінансів професор Пристемським О.С. і доцентка Сакун А.Ж. пройшли стажування шляхом участі у міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні виклики розвитку менеджменту та маркетингу в умовах євроінтеграції» та виступили з доповідями, що відбулася в гібридному форматі 16-17 травня 2024 р. в рамках заходів з нагоди 150-річчя Національного лісотехнічного університету (Львів). Конференція об’єднала значну кількість представників наукової спільноти з різних країн світу: США, Німеччини, Швеції, Румунії, Польщі, Грузії, України.

Наукові інтереси учасників конференції охоплювали такі напрямки: проблеми і перспективи розвитку теорії менеджменту та маркетингу в контексті сталого розвитку; виклики та перспективи розвитку публічного управління та освіти в умовах війни і в поствоєнний період; управління розвитком секторів економіки на засадах сталого розвитку; маркетинг, фінанси, логістика та бізнес-комунікації в умовах цифровізації економіки країни.

Доповіді викликали жваве обговорення та зацікавленість присутніх представників різних напрямів наукової діяльності. За результатами успішного виконання всіх поставлених завдань стажування, учасники отримали сертифікати (загальний обсяг 60 год. / 2 кредиту ЄКТС).

Дякуємо організаційному комітету конференції за теплу атмосферу, якісну організацію та проведення на високому рівні, а також велика подяка колективу науково-педагогічних працівників Національного лісотехнічного університету (Львів) за цікаві та змістовні доповіді, які розкривали модулі стажування.

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!