ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна зустріч викладачів економічного факультету ХДАЕУ із здобувачами Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського

19 червня 2024 року викладачами економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету – доцентом кафедри соціальних та поведінкових наук Оленою Шаумян, доцентом кафедри підприємництва, обліку та фінансів Лесею Кононенко та доцентом кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Надією Коваленко було проведено профорієнтаційну зустріч із здобувачами Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського.

У ході зустрічі здобувачі вищого професійного училища мали можливість познайомитися з перспективами навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті, більше дізнатися про спеціальності, які представлені в ЗВО та поспілкуватися з викладачами щодо особливостей Вступної кампанії 2024 р. Представники ХДАЕУ акцентували увагу на можливості здобуття вищої освіти за різними форматами у т.ч. у дистанційному та гібридному форматах.

Профорієнтаційна зустріч пройшла у дружній та конструктивній атмосфері, де майбутні вступники мали змогу отримати корисні поради від досвідчених викладачів Університету та налаштуватися на отримання вищої освіти.

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!