ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт бакалавра спеціальності 103 Науки про Землю

На кафедрі лісового та садово-паркового господарства 21 червня на платформі ZOOM відбувся захист бакалаврських робіт спеціальності 103 Науки про Землю.

Захист розпочався з привітального слова голови Екзаменаційної комісії Бреуса Дениса Сергійовича к. с/г н., доцента кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка, який привітав здобувачів вищої освіти та побажав успіхів під час захисту. З привітальним словом також виступила в.о завідувача кафедри лісового та садово-паркового господарства Тетяна Олексіївна Бойко.

Після офіційного відкриття розпочата робота щодо захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 103 Науки про Землю.

Під час виступів здобувачі вищої освіти продемонстрували глибокі знання в професійній сфері та вміння їх застосовувати в практичній діяльності.

Кафедра лісового та садово-паркового господарства щиро вітає здобувачів вищої освіти з успішним захистом кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 103 Науки про Землю та бажає успіхів і професійного зростання.

Автор: Богадьорова Л.М. (21.06.24)