ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт бакалавра спеціальності 206 Садово-паркове господарство

21 червня було проведено на платформі Zoom захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання спеціальності 206 Садово-паркове господарство.

Вступне слово з побажанням успішного захисту здобувачі вищої освіти отримали від голови Екзаменаційної комісії кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри рослинництва та агроінженерії Херсонського державного аграрно-економічного університету Ревтьо Олесі Ярославівни.

Теми кваліфікаційних робіт бакалаврів були актуальними, мали теоретичну і практичну новизну, тісний зв'язок з проблемами, які виникають у виробничих умовах. Члени комісії заслухали грунтовні доповіді, отримали  кваліфіковані відповіді на запитання. Усі здобувачі показали глибокі теоретичні знання.

Кваліфікаційні роботи бакалаврів, виконані згідно існуючих вимог, отримали позитивні оцінки За результатами роботи Екзаменаційна комісія прийняла рішення присвоїти здобувачам кваліфікацію «Бакалавр садово-паркового господарства».

Вітаємо з успішним захистом здобувачів вищої освіти, та висловлюємо вдячність голові Екзаменаційної комісії Олесі Ярославівні та всім членам комісії за плідну роботу.

Нашим випускникам зичимо щасливої долі, нести вогонь знань на терени професійної діяльності та реалізувати всі свої проекти у життя.

До зустрічі в магістратурі!!

21.06.2024 – Бойко Т.О.