ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо із захистом здобувачів першого (бакалаврського ) рівня четвертого року навчання освітньо-професійної програми Харчові технології спеціальності 181 – Харчові технології біолого-технологічного факультету ХДАЕУ

21 червня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалавра здобувачів четвертого року навчання у дистанційному форматі на платформі Zoom.

Згідно з наказом  №280/ст. від  1 грудня 2023 року екзаменаційну комісію очолив кандидат сільско-господарських наук, доцент, в.о. завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури ХДАЕУ - Шевченко Віктор Юрійович. 

До складу комісій увійшли: Дзюндзя Оксана Валентинівна – заступник голови ЕК, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій та Резвих Ніна Ігорівна - кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій.

Секретарем ЕК виступила Фещук Юлія Андріївна – асистент кафедри харчових технологій.

Під час захисту своїх випускних робіт здобувачі четвертого року навчання продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи провідних харчових підприємств.

Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної підготовки студентів, актуальність і практичну спрямованість їхніх робіт, вільне володіння матеріалом і впевнені відповіді на запитання.

Відзначені роботи здобувачів: Вікторії та Олександри Веленчук, Гусар Анастасії.

За результатами успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім здобувачам-випускникам присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Вітаємо з успішним захистом та чекаємо на Вас на навчання за освітнім ступенем «Магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології за освітньою програмою «Харчові технології»!

Матеріал підготували Новікова Н.В., Дзюндзя О.В., Резвих Н.І.