ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт бакалавра спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

19 та 20 червня 2024 року в Херсонському державному аграрно - економічному університеті відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Для кожного з випускників чотири роки навчання промайнули, як одна. І ось вони за крок до отримання таких бажаних дипломів про здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти можуть з впевненістю сказати, що стали фахівцями у галузі тваринництва, а прикладені зусилля були варті цього.

Захист бакалаврської роботи – це дуже хвилюючий і відповідальний момент за весь час навчання.

Традиційно захист відбувся за стандартно процедурою наказом ректора ХДАЕУ № 10/ОД від 31 березня 2023 року затверджено такий склад Екзаменаційної комісії для проведення атестаційного екзамену та розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва:

Голова екзаменаційної комісії:

НОВІКОВА Наталя Володимирівна – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, в.о. завідувача кафедри харчових технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету біологічних наук, доцента кафедри водних біоресурсів та аквакультури ХДАЕУ

Члени екзаменаційної комісії:

ЛЮБЕНКО Оксана Іванівна – доцент кафедри технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха, к. с.-г. н., доцент, заступник голови Екзаменаційної комісії.

КАРПЕНКО Олександр Володимирович – доцент кафедри технологій виробництва та переробки сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха, к.с.-г.н., доцент, член Екзаменаційної комісії.

Секретар екзаменаційної комісії:

ФЕЩУК Юлія Андріївна – асистент кафедри харчових технологій.

На захист були представлені актуальні, цікаві наукові роботи, змістовні доповіді, партнерські взаємовідносини зробили захисти надзвичайно результативними.

Після обговорення захисту робіт, комісія високо оцінила їх усі та ухвалила рішення про присвоєння кваліфікації бакалавра зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва видати відповідні дипломи.

Бакалаврам випуску 2024 року, для яких розпочинається нова сторінка їхнього життя, бажаємо широкої і світлої дороги в житті, наполегливості в досягненні поставленої мети, удачі сьогодні і завжди.

Всім успішного вступу до магістратури!