ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист бакалаврських робіт на кафедрі менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій

14 червня 2024 року стартував захист кваліфікаційних робіт бакалавра здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання освітньо-професійних програм «Менеджмент» та «Менеджмент інформаційних технологій» зі спеціальності 073 Менеджмент. Захист тривав 5 днів і до розгляду було представлено 65 робіт здобувачів ВО. До головування на засіданні обидвох ЕК була запрошена Шилкіна Катерина Олександрівна к.е.н., директор ТОВ «АрТревел.кс». Членами ЕК по захисту кваліфікаційних робіт бакалавра спеціальності 073 Менеджмент, згідно Наказу, були:

  1. Капліна Анастасія Іванівна – заступник голови ЕК, к.е.н., доцент кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ.
  2. Олійник Ігор Вікторович – к.е.н., доцент кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ.
  3. Жосан Ганна Володимирівна – к.е.н., доцент, зав.кафедри кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ.

Членами ЕК по захисту кваліфікаційних робіт бакалавра освітньо-професійної програми «Менеджмент інформаційних технологій» зі спеціальності 073 Менеджмент було затверджено:

  1. Кириченко Наталя Валеріївна – заступник голови ЕК, к.е.н., доцент кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ.
  2. Капліна Анастасія Іванівна – к.е.н., доцент кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ.
  3. Лобода Олена Миколаївна – к.тех.н., доцент кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ.

Захист розпочала декан Економічного факультету Кириченко Наталя Валеріївна, яка привітала здобувачів із успішною здачею сесії та побажала легкого і вдалого захисту. Голова ЕК Катерина Олександрівна приєдналась до побажань декана та наголосила на важливості здобуття освіти та потребі ринку у висококваліфікованих спеціалістах.  

Куратори груп – Димова Ганна Олегівна, Жосан Ганна Володимирівна та Ларченко Оксана Валеріївна – привітали свої групи із виходом на захист, побажали успіхів у захисті. Куратори також підготувати здобувачам гарний сюрприз – відео спогад про часи навчання оффлайн, який об’єднав спільні фото і відео здобувачів зі стін університету, дендропарку, посвяти у студенти, прогулянок містом, гуртожитку. Цей відео сюрприз розчулив здобувачів і повернув їх спогади назад у рідні аудиторії. Потім зав.кафедри представила кожного здобувача, його здобутки за час навчання, його особисті здобутки у професійному зростанні, спорті, соціальному житті тощо.

Після таких теплих привітань комісія розпочала свою роботу. Захисти проходили на високому рівні. Здобувачі ВО продемонстрували потужну підготовку і глибокий аналіз обраних тематик.

Було досліджено багато актуальних на сьогодні питань, визначена проблематика та запропоновані цікаві і неординарні шляхи вирішення цих проблем. Не зважаючи на технічні перешкоди, різниці у часі, захисти пройшли у теплій атмосфері та науковій дискусії.

Підсумовуючи всі дні захисту, голова та члени ЕК підкреслили, що всі роботи були на достойному професійному рівні, цікаві, досліджено нові та актуальні для сьогодення теми. Всі здобувачі ВО були рекомендовані до вступу в магістратуру для подальшого професійного зростання та удосконалення навичок.

Кафедра менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій щиро вітає своїх випускників із вдалим захистом, бажає міцного здоров’я, успіхів у здачі ЄВІ та ЄФВВ, зростання на професійній ниві.