ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

На кафедрі підприємництва, обліку та фінансів відбувся атестаційний екзамен здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхувння

Підсумком здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є атестаційний екзамен, який є важливою складовою завершення бакалаврської програми. На цьому етапі у здобувачів оцінюються знання, навички та компетенції здобуті протягом всього періоду навчання в університеті.

14 червня відбувся атестаційний екзамен випускників – бакалаврів спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування. Проведення підсумкової атестації проводилося у форматі он-лайн на платформі Zoom.

Відкрила його декан економічного факультету к.е.н., доцент Наталя КИРИЧЕНКО, яка привітала здобувачів із важливої подією, яка символізує завершення одного з етапів навчання та підготовки до вступу в магістратуру та подальше професійне життя.

Голова Екзаменаційної комісії Phd з економіки, доцент кафедри соціальних і поведінкових наук Михайло ОРЛИК на початку заходу привітав здобувачів і побажав та залишатися виваженими, спокійними, що дасть можливість виявити свої знання та  набуті фахові компетентності.

Завідувач кафедри к.е.н., доцент Алла КАРНАУШЕНКО побажала випускникам вірити в себе, свої здібності, знання та навички отримані протягом чотирьох років навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

За підсумками проведеного екзамену усі здобувачі отримали позитивні оцінки. Екзаменаційна комісія дійшла висновку, що атестаційний екзамен проведено  на високому організаційно-методичному рівні, студенти заслуговують присвоєння кваліфікації бакалавр фінансів, банківської справи та страхування.

За результатами відмінного навчання, успішного атестаційного екзамену, вагомих наукових здобутків та активної участі у громадської діяльності кафедри та університету, студентки Ольга ЛІШТВАН і Вікторія ОСІПОВА отримають дипломи з відзнакою.  

Члени Екзаменаційної комісії відмітили високий рівень знань наших студентів та побажали випускникам освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 072 Фінанси, банківська справа продовжити навчання у МАГІСТРАТУРІ на кафедрі підприємництва, обліку та фінансів Херсонського державного аграрно-економічного університету на новій сучасній освітній програмі «ФІНАНСИ ТА ОБЛІК» 

Шановні випускники ПЕРШОГО (бакалаврського) рівня!! Ви наші найкращі, ви - ПЕРШИЙ ВИПУСК!! Вітаємо вас і щиро зичимо успішної реалізації отриманих під час навчання в ХДАЕУ знань та вмінь!! Бажаємо вам мирного неба, щасливої долі, наснаги, терпіння, наполегливості, любові та злагоди!!!!!

ЧЕКАЄМО ЗУСТРІЧІ НА ДРУГОМУ (МАГІСТЕРСЬКОМУ) РІВНІ ВИЩОЇ ОСВІТИ!!!

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!