ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт бакалавра спеціальності 205 Лісове господарство

20 червня було проведено на платформі Zoom захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання спеціальності 205 Лісове господарство.

Вступне слово з побажанням успіху здобувачі вищої освіти отримали від голови Екзаменаційної комісії доктора сільськогосподарських наук, професора кафедри фітопатології Національного університету біоресурсів і природокористування України Піковського Мирослава Йосиповича.

Теми кваліфікаційних робіт бакалаврів були актуальними, мали теоретичну і практичну новизну, тісний зв'язок з проблемами, які виникають у виробничих умовах. Грунтовні доповіді, кваліфіковані відповіді на запитання голови та членів комісії – сьогодні наші здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня були на висоті!!!! Усі здобувачі показали глибокі теоретичні знання. 

Кваліфікаційні роботи бакалаврів, виконані згідно існуючих вимог, отримали позитивні оцінки За результатами роботи Екзаменаційна комісія прийняла рішення присвоїти здобувачам кваліфікацію «Бакалавр лісового господарства».

Вітаємо з успішним захистом здобувачів вищої освіти, та висловлюємо вдячність голові Екзаменаційної комісії Мирославу Йосиповичу та всім членам комісії за плідну роботу.

Нашим випускникам зичимо щасливої долі, нести вогонь знань на терени професійної діяльності та реалізувати всі свої проекти у життя.

До зустрічі в магістратурі!!

20.06.2024 – Бойко Т.О.