ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо із захистом студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Цього року, 19 червня 2024 р., вже вдруге після відкриття спеціальності, відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів по спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Дуже приємно чути про успіхи студентів спеціальності 141. Вітаємо всіх із захистом бакалаврських робіт! Це важлива подія як для студентів, так і для викладачів, адже вона підсумовує багаторічну працю, знання та зусилля.

Захист це завжди хвилююча та відповідальна подія. Традиційно захист відбувся за стандартною процедурою: секретар комісії Вікторія НЕРОДА, донесла інформацію про склад комісії та кількість студентів допущених до захисту.

Головою державної екзаменаційної комісії, згідно наказу ректора університету ХДАЕУ від “01” грудня 2023 р. № 283/ст., призначено ЛУЦЕНКО Олену Миколаївну, головного енергетика ОКВП «Дніпро-Кіровоград», Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства.

Заступник голови Екзаменаційної комісії Зубенко В.О. – к.т.н., доцент, доцент кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії.

Члени Екзаменаційної комісії: Литвиненко В.М. - к.т.н., доцент, доцент кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії; Заводянний В.В. - к. ф. -м. н., доцент, доцент кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії.

Секретар Екзаменаційної комісії Нерода В.М. - старший лаборант кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій.

Голова комісії Олена ЛУЦЕНКО, виступила з привітальним словом, та побажала успіху на захисті робіт.

А далі студенти згідно наказу захищали свої роботи.

На захист були представлені актуальні та інформативні теми, які стосувалися розробок у різних галузях аграрного та промислового комплексів.

Після обговорення студентських робіт, комісія високо оцінила їх усі та ухвалила рішення про присвоєння кваліфікації бакалавра зі спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" і видати відповідні дипломи.

Від щирого серця вітаємо з успішним захистом, бажаємо випускникам успіхів у професійній діяльності, натхнення для подальшого розвитку та нових досягнень у сфері електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.

Чекаємо всіх бажаючих для продовження навчання в магістратурі.

Автор: Зубенко В.О. (19.06.2024р.)