ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Атестаційний екзамен бакалаврів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

18 червня 2024 року на біолого-технологічному факультеті відбулася атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Саме в цей день майбутні фахівці в галузі тваринництва складали атестаційний екзамен у дистанційному форматі на платформі Zoom, перед складанням екзамену для здобувачів були проведені консультації з дисциплін, що винесені до атестаційного екзамену.

Атестаційний екзамен проводився з метою перевірки теоретичної та практичної підготовки студентів за білетами, складеними у повній відповідності до освітньої програми, знання теоретичного матеріалу з освітніх компонентів, перш за все професійної підготовки обов’язкової частини перевірялися методом комплексного тестування всіх здобувачів за індивідуальними завданнями.

Екзаменаційна комісія відзначила глибокі знання теоретичного матеріалу під час виконання завдань атестаційного екзамену, побажала здобувачам вдалого захисту кваліфікаційних робіт.