ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумкова атестація здобувачів – обліковців

17 червня 2024 року відбулася підсумкова атестація – комплексний атестаційний екзамен з фаху – у здобувачів першого (бакалаврського) рівня денної і заочної форм навчання спеціальності 071 Облік і оподаткування. Майбутні фахівці з обліку і оподаткування складали екзамен у дистанційному форматі на платформі Zoom у режимі відеоконференції.

Перед складанням екзамену для здобувачів були проведені оглядові лекції з дисциплін, що винесені на Комплексний атестаційний екзамен з фаху

З вступним словом до здобувачів та комісії звернулася  декана економічного факультету Наталя Кириченко, оголосивши наказ ректора про склад екзаменаційної комісії та побажавши здобувачам успішної здачі екзамену. З вітальними словами виступили в.о. завідувач кафедри підприємництва обліку та фінансів Алла Карнаушенко   і голова Екзаменаційної комісії Катерина Нікітенко –  в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

На думку Екзаменаційної комісії, випускники  продемонстрували глибокі знання теоретичного матеріалу і вміння під час виконання завдань Комплексного атестаційного екзамену з фаху. І як результат - отримали позитивні оцінки й відгуки від Екзаменаційної комісії.

Це своєрідний підсумок того, чому навчилися здобувачі завдяки висококваліфікованим викладачам нашого Університету. Водночас наші здобувачі розуміють, що це не фінішна пряма, адже їм ще  потрібно підготуватися до вступу в магістратуру.

Вітаємо наших випускників з успішним складанням Комплексного атестаційного екзамену з фахуі бажаємо міцного здоров’я, професійного зростання та успіху! Чекаємо всіх у магістратурі!

Автор: Світлана Коваль