ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Атестаційний екзамен випускників – бакалаврів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Атестаційний екзамен є важливою складовою завершення бакалаврської програми, коли оцінюються знання, навички та компетенції, здобуті студентами під час навчання. 14 червня відбувся атестаційний екзамен випускників – бакалаврів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Відкрила його декан економічного факультету к.е.н., доцент Наталія КИРИЧЕНКО зі словами: «Сьогодні ми зібралися тут для важливого моменту у вашому навчальному житті – складання атестаційного екзамену. Він є своєрідним підсумком вашого навчання, нагодою продемонструвати здобуті знання, навички та вміння. Протягом цих років ви докладали багато зусиль, працювали наполегливо, долали труднощі та отримували нові знання. Ви стали справжніми професіоналами у своїй галузі, і зараз настав час показати свої досягнення. Бажаю вам успіхів і впевненості у собі».

Голова екзаменаційної комісії к.е.н., доцент Катерина ТРУХАЧОВА побажала здобувачам залишатись зібраними і зосередженими, тому що спокійний розум допомагає максимально ефективно використовувати свої знання. Також мати позитивний настрій, іспит – це не лише випробування, але й можливість проявити себе.

Завідувач кафедри к.е.н., доцент Алла КАРНАУШЕНКО зичила здобувачам бути наполегливими, згадати все що вчили, показати найкращі результати і підтвердити професійну зрілість та готовність до нових звершень.

К.с.-г.н., доцент Людмила БОЙКО подякувала воїнам ЗСУ за їх мужність, самопожертву і відданість нації. За непереможну силу, яку захисники проявляють щодня та готовність жертвувати власним комфортом для того, щоб нам мати можливість працювати, навчатись та бути у безпеці!

Побажання від колективу кафедри: Нехай знання, здобуті під час навчання, стануть надійним фундаментом для майбутніх звершень. Будьте наполегливими, цілеспрямованими та відкритими до нових можливостей. Нехай ваша кар’єра буде успішною, а особисте життя – щасливим і гармонійним. Успіхів вам у всіх починаннях і невичерпної енергії для досягнення нових вершин!