ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжкафедральний науковий семінар звітування

Навчальний рік 2023-2024 добігає кінця, отже, настав час звітування. Економічний факультет ХДАЕУ провів міжкафедральний науковий семінар звітування здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 Економіка.

Захід відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Сергій Лавренко, який наголосив на важливості наукової діяльності в сучасному українському суспільстві, а також побажав аспірантам натхнення і творчих сил для досягнення поставлених наукових цілей.

Привітала здобувачів перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи Вікторія Грановська, яка зазначила цілеспрямованість і наполегливість здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 всіх років навчання, які попри всі перешкоди успішно виконали навчальний і науковий індивідуальні плани та ставлять нові амбітні наукові цілі.

Зі вступним словом виступила декан економічного факультету Наталя Кириченко, наголосивши на високому рівні підготовки аспірантів і подякувала науковим керівникам за наполегливу працю та високий науковий рівень здобувачів.

Завідувач відділу аспірантури та докторантури ХДАЕУ Олена Сидякіна привітала здобувачів із завершенням навчального року і побажала успіхів у подальшій науковій діяльності. До слова були запрошені здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальність 051 Економіка, які презентували результати наукових і навчальних досягнень за рік, поділилися планами наукових досліджень.

Здобувачі не тільки мають публікації і виступи на наукових заходах, а ще й беруть участь у госпдоговірних науково-дослідних темах кафедр економічного факультету, а також отримали сертифікати після проходження курсів з напрямів неформальної освіти.

 Із підсумковими звітами виступили завідувачі кафедр економічного факультету, презентувавши результати роботи здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 Економіка, науковими керівниками яких є НПП відповідних кафедр.

До слова було запрошено уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції в ХДАЕУ Валентину Ковтун, яка наголосила на високому рівні підготовки здобувачів та актуальності проведеного міжкафедрального наукового семінару, як проміжного результату наполегливої роботи здобувачів.

Бажаємо здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальність 051 Економіка та їх науковим керівникам успішного продовження навчання і поглиблення наукових досягнень!

Разом до Перемоги!

Дякуємо ЗСУ!