9 перспективних рішень для сучасної харчової промисловості
Команда професіоналів Scientific Route OÜ надала у світове наукове співтовариство 9 унікальних розділів важливої інформації, 9 різних аспектів харчових технологій, 9 перспективних рішень для сучасної харчової промисловості від науковців з провідних Університетів України в новій монографії «Прогресивні рішення харчових технологій».
Монографія «Прогресивні рішення харчових технологій» присвячена пошуку ефективних рішень щодо зменшення втрат продовольчих ресурсів, їх раціонального використання, аналізу та впровадження інноваційних технологій у харчовій промисловості, спрямованих на підвищення якості та збереження корисних властивостей харчових продуктів. Книга складається з дев’яти розділів, кожен з яких охоплює різні аспекти харчових технологій і пропонує перспективні рішення для сучасної харчової промисловості.
Food technology progressive solutions
Authors
Olesia Priss, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Szymon Glowacki, Warsaw University of Life Sciences; Liudmyla Kiurcheva, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Serhii Holiachuk, Lutsk National Technical University; Kyrylo Samoichuk, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Valentyna Verkholantseva, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Nadiia Palianychka, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Alexandr Kovalyov, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Dmytro Dmytrevskyi, State Biotechnology University; Dmytro Horielkov, V. N. Karazin Kharkiv National University; Vitalii Chervonyi, V. N. Karazin Kharkiv National University; Volodymyr Voitsekhivskyi, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine; Iryna Bandura, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Tetiana Krupodorova, Institute of Food Biotechnology and Genomics National Academy of Sciences of Ukraine; Igor Dudarev, Lutsk National Technical University; Svitlana Panasyuk, Lutsk National Technical University; Iryna Taraymovich, Lutsk National Technical University; Volodymyr Say, Lutsk National Technical University; Nadiia Zahorko, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Yuliia Honchar, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Victoriya Gnitsevych, State University of Trade and Economics; Kateryna Sefikhanova, Autonomous subdivision “Dnipro Faculty of Management and Business of Kyiv University of Culture”; Tetiana Kolisnychenko, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Olena Danchenko, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Daniil Maiboroda, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Viktoriya Gryshchenko, National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine; Mykola Danchenko, Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University; Olha Sumska, Kherson State Agrarian and Economic University; Nataliia Раnchenko, Kherson State Agrarian and Economic University; Olena Ishchenko, Kyiv National University of Technologies and Design.
DOI: https://doi.org/10.21303/978-9916-9850-4-5
Монографія поширюється за ліцензією CC BY, ви можете вільно завантажити її на свій комп’ютер і використовувати у своїх дослідженнях.
Маю виключно позитивні враження від роботи з командою професіоналів Scientific Route OÜ. Видавництво - приклад вдалої інтеграції в світове наукове співтовариство і адаптації під високі стандарти. Висловлюю вдячність Scientific Route OÜ за високу оцінку наукових досліджень. Мій вибір майданчика для наступної публікації результатів наукових досліджень - Scientific Route OÜ.
ПРОЧИТАЙТЕ та ПУБЛІКУЙТЕ свою монографію від Scientific Route OÜ , індексовану Scopus, і перегляньте каталог монографій, де ви знайдете інші публікації, які будуть вам корисні.
Підготувала: к.т.н., доцент кафедри харчових технологій Ольга Сумська.