Захист звітів з виробничої практики здобувачів вищої першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми спеціальності 181- Харчові технології
5 червня 2024 року відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету ХДАЕУ. Виробнича практика проходила з 6 травня 2024 року по 31 травня 2024 року.
Метою практичного навчання здобувачів вищої освіти третього року навчання є узагальнення набутих теоретичних і практичних знань, одержання професійних навичок і умінь, що формують фахівців з вищою освітою відповідно до освітньо-професійної програми «Харчові технології» та сприяння поліпшенню якості підготовки фахівців.
Згідно з наказом членами комісії призначено викладачів кафедри харчових технологій, а саме: к.т.н., доцента Дзюндзю О.В., к.т.н., доцента Сумську О.П., к.т.н., доцента Резвих Н.І. Комісія тримала позитивні враження, адже кожен із студентів показав свою відповідальність, старанність та прагнення до вдосконалення.
У результаті обговорення звітів здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичних знань. Здобувачі впевнено відповідали на всі поставлені питання членів комісії та демонстрували свої знання стосовно організації виробництва.
Вітаємо наших здобувачів із успішним захистом виробничої практики!