ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Новини економічного факультету: здобувачі вищої освіти успішно завершили курс «Нефінансова звітність» та отримали сертифікати

За ініціацією кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних систем Херсонського державного аграрно-економічного університету здобувачі економічного факультету завершили онлайн курс «Нефінансова звітність», розробленого SR Ukraine та експертною організацією Центр «Розвиток КСВ». Курс, який базується на актуальних вимогах щодо розкриття нефінансової інформації та інформації про різноманітність, здебільшого орієнтований на практичні навички та стратегії, необхідні для підготовки звітів, які відображають сталість та відповідальність компаній перед суспільством. Курс допомагає зрозуміти новітні підходи до оцінки та вимірювання цінності компаній у сучасному бізнес-середовищі.

До курсу долучились здобувачі магістерських освітніх програм «Менеджмент», «Фінанси та облік» і «Садово-паркове господарство», «Агрономія» та бакалаврських програм «Менеджмент», «Менеджмент ІТ», «Публічне управління та адміністрування», які впродовж лекцій онлайн-курсу «Нефінансова звітність» мали можливість більше дізнатися про:

  • Секрети підготовки нефінансового звіту
  • Стратегію, початок та процес його підготовки
  • Практичні поради, як комунікувати звіт

Слухачі курсу отримали можливість ознайомитися з кращими практиками відомих компаній, таких як Нова Пошта, Енергоатом, Ашан, Астарта та Кока-Кола, що стали прикладом впровадження нефінансової звітності в свою стратегію.

Впевнені, що отримані знання та сертифікати стануть потужним стимулом для випускників розкривати свою внутрішню якість та відповідальність, сприяючи таким чином створенню сталого майбутнього для суспільства та бізнесу в цілому.