ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Звіт здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 Економіка

Червень – час підбивати підсумки роботи за навчальний рік, а для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня на здобуття ступеня доктора філософії – відповідальний період звітування на кафедрі та факультеті.

4-5 червня 2024 року на кафедрі соціальних та поведінкових наук здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти першого року навчання звітували про навчальні та наукові результати. На засіданні кафедри були присутні здобувачі –  Кириченко П.О., Міценко В.К., Таращук Д.Є., Петренко Д.А., Черепеня В.О., Ярков В.С.

До звіту були представлені доповіді з теми дисертаційного дослідження, що відображали мету, об’єкт і предмет дослідження, основні завдання. Тематика наукових пошуків досить широка і актуальна, висвітлює сучасні аспекти розвитку економіки і ринку праці, трансформаційні процеси в аграрному секторі, птахопродуктовому комплексі, сфері переробки сільськогосподарської продукції. Разом з науковими керівниками аспірантами розроблено детальний план наукової роботи.

Зауваження і проблемні аспекти звітів будуть враховані у наступні періоди навчання. Рішенням кафедри були затверджені звіти здобувачів вищої освіти на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 Економіка.

Автори: доц. Аверчева Н.О., доц.Варнавська І.В.