ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь у Конференції з демократичного врядування

5 червня 2024р. у Києві відбулася щорічна Конференція з демократичного врядування, яка проводиться Міжнародним республіканським інститутом (IRI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Доцентка кафедри підприємництва, обліку та фінансів Аліна САКУН за запрошення IRI взяла участь в конференції.

Метою щорічної Конференції є обговорення того, як українські громади можуть бути стійкими, щоб забезпечувати потреби громадян та протистояти зовнішнім загрозам.

Під час конференції відбулася презентація результатів дев’ятого всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту, яке містить оцінку громадянами якості послуг у місті та діяльності місцевої влади.

Конференція об’єднала міських голів з усієї України, представників центральної влади, міжнародних партнерів та лідерів громадянського суспільства, щоб обговорити виклики громад в умовах війни та знайти спільні рішення для прозорого та інклюзивного відновлення. Особисто цікаве спілкування відбулося з міським головою Миколаєва Олександром Сєнкевичем з питань євроатлантичної інтеграції та відновлення Півдня України.

Детальніше про Конференцію на https://www.youtube.com/watch?v=IroresisVY4

Дякую Міжнародному республіканському інституту (IRI) та особисто

Дякуємо ЗСУ за можливість мирно зібратись!