ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії

05 червня 2024 року на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти за спеціальностями 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології та 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

Всі представлені роботи виконані на різнойменну тематику, але яка відповідає обраним спеціальностям. Більшість робіт спрямовані на відновлення гідромеліоративних та енергетичних об’єктів України, пошкоджених або зруйнованих внаслідок військових дій. Встановлено під час передзахисту, що всі роботи у повному обсязі пройшли процедуру їх підготовки до остаточного захисту (збір матеріалу, написання, оформлення графічного матеріалу, перевірка на плагіат, зовнішнє рецензування, тощо).

Також було встановлено, що всі представлені кваліфікаційні роботи виконані на належному інженерному рівні. Всі роботи рекомендовані до остаточного захисту. Одночасно всім здобувачам були надані рекомендації щодо усунення певних недоліків в роботах та під час доповідей.

Бажаємо нашим бакалаврам гарного здоров'я, творчої наснаги та вдалого захисту своїх випускових робіт.

Автор: Волошин М.М., Ладичук Д.О. (06.06.24р.)