ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Меморандум про співпрацю між Херсонським державним аграрно-економічним університетом і КЗО «Криворізьким ліцеєм «Джерело» та профорієнтаційна зустріч з ліцеїстами (учнями 10-11 класів)

Кафедра публічного управління, права та гуманітарних наук ХДАЕУ продовжує розширювати коло закладів для співпраці в напрямку профорієнтації здобувачів загальної освіти. Так, завдяки ефективній роботі, спрямованій на популяризацію нашого ЗВО, було укладено черговий Меморандум про співпрацю між Херсонським державним аграрно-економічним університетом і КЗО «Криворізьким ліцеєм «Джерело».

У межах укладеного Меморандуму відбулася перша онлайн-зустріч кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук з ліцеїстами (учнями 10-11 класів). Завідувачка кафедри, кандидатка юридичних наук, доцентка Людмила Олександрівна Сімонцева ознайомила учасників заходу з умовами навчання в ХДАЕУ та особливостями цьогорічної вступної кампанії. Основну увагу було сфокусовано на 5 факультетах із великою кількістю спеціальностей, які є надзвичайно актуальним в умовах післявоєнної ревіталізації України.

Крім того, Л. О. Сімонцева детально зупинилася на широкому виборі економічних спеціальностей, які пропонує ХДАЕУ, наголосивши на перевагах здобуття освіти за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» і не тільки.

Спілкування було взаємно корисним і цікавим. Адміністрація КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» висловила сподівання на подальшу співпрацю з ХДАЕУ, спрямовану на профорієнтацію учнів закладу, на продовження зустрічей із НПП кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук задля співорганізації освітньо-виховних заходів. Упевнені, що початок такої співпраці переросте у продуктивну взаємодію, що ознаменується гідними результатами.

Автор: кафедра публічного управління, права та гуманітарних наук.