ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Травневе засідання гуртка «Морфолог»

31 травня відбулося крайнє засідання у цьому семестрі наукового гуртку «Морфолог».

Здобувачі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» як зазвичай підготували цікаві та змістовні доповіді на тему : «Морфологічні особливості кішок окремих порід. Вплив факторів середовища на формування ембріонів».

Дана тема дуже зацікавила здобувачів, адже у багатьох вдома є саме цей пухнастий улюбленець-кіт, тому відбулися дискусії з приводу різних порід даного виду, яку породу краще обрати – породисту чи метиса, адже поведінка кота залежить від закладених у нього генетичних рис і досвіду, якого він набув у період соціалізації. Для кошенят такий період триває недовго, приблизно до восьми тижнів від народження, проте поведінка кота остаточно формується впродовж перших шести місяців його життя. Також обговорили як правильно доглядати за даною твариною, детально розглянули питання ветеринарних обстежень.

Загалом, рік роботи гуртка завершився підведенням підсумків засідань, настанов на майбутнє та підтриманням настрою на вдале складання і завершення екзаменаційної сесії.

Дякуємо учасникам гуртка за активну участь протягом навчального року та запрошуємо здобувачів на засідання наукового гуртку «Морфолог», натхненними на нові ідеї та готових втілювати їх у життя!

Автор: асистент Овдієнко К.Т. ( 05.06.2024 р.)