ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підписання договора про співпрацю

Херсонський державний аграрно-економічний університет та Громадська організація «Реабілітаційний центр ХІППОС» уклали договір про співпрацю. Ця ініціатива спрямована на сприяння розвитку наукової і науково-технічної творчості, проведення експертиз виробництва, впровадження нових технологій, а також реалізацію науково-технічних програм і проектів.

Представники кафедри соціальних та поведінкових наук – професор Наталія Акімова та асистент Яна Герлован та кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П.Коваленка – асистент Максим Рагуля відвідали реабілітаційний центр та оцінили можливості для спільної роботи.

Центр ХІППОС утримує різноманітні види свійських і хижих тварин, багато з яких були евакуйовані з Харківської області і потребують негайної ветеринарної допомоги. Крім того, Центр активно займається реабілітацією військових і дітей, які потребують іпотерапії.

Наразі реабілітаційний центр гостро потребує підтримки у вигляді лікарських засобів і ветеринарів. Якщо ви бажаєте допомогти або маєте ідеї щодо підтримки, будь ласка, звертайтеся до власника організації Дмитра Попова за телефоном: (068) 436 13 96.

Автор: асистент Яна ГЕРЛОВАН