ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист звітів з комплексної навальної практики здобувачів вищої першого (бакалаврського) рівня другого року навчання денної форми спеціальності 181- Харчові технології

4 червня 2024 року відбувся захист звітів з комплексної навальної практики здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету ХДАЕУ у дистанційній формі.

Згідно з наказом № 46/ст від 05.04.2024 членами комісії призначено викладачів кафедри харчових технологій, а саме: к.с.г.н., доцента Новікову Н.В. та  к.т.н., доцента Резвих Н.І. Комісія тримала позитивні враження, адже кожен із студентів показав свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення.

У результаті обговорення звітів здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичних знань. Здобувачі відповідали на питання членів комісії та демонстрували свої знання стосовно організації виробництва і переробки сировини на харчову продукцію, впровадження інноваційних технологій спрямованих на оптимізацію виробництва та використання ресурсозберігаючих технологій, творчого аналізу і оцінки виробничої діяльності підприємства і його виробничих підрозділів.

Вітаємо наших студентів із успішним захистом комплексної навальної практики! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.

Матеріал підготувала к.т.н., доц. Резвих Н.І.