ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист звітів з виробничої (науково-дослідної) практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальності 181 – Харчові технології

Захист практики – це ще один важливий етап навчального процесу, де здобувачі освіти демонструють свої навички та вміння, які здобули під час проходження виробничої (науково-дослідної) практики.

3 червня 2024 року в он-лайн форматі відбувся захист звітів з виробничої (науково-дослідної) практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання.

Метою виробничої (науково-дослідної) практики було закріплення набутих знань з фундаментальних, професійно - орієнтованих дисциплін і дисциплін вільного вибору з поглибленням гуманітарної та фундаментальної підготовки.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 181- Харчові технології відповідально віднеслися до підготовки: оформили звіти та щоденники практики за всіма вимогами та правилами, представили змістовні доповіді і були готові до запитань за фахом.

Під час захисту звітів перед комісією (наказ 36/ст від 12.03.2024) у складі к.с.г.н., доц. Новікової Н.В., к.т.н., доцента Дзюндзі О.В., к.т.н., доцента Резвих Н.І. здобувачі показали творчий підхід у вирішенні проблемних ситуацій та високий рівень ділового спілкування.

Матеріал підготувала к.т.н., доц. Резвих Н.І.