ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Переддипломна Виробнича практика – важлива складова професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері Геодезія та землеустрій

27 травня 2024 року відбувся захист переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. Проходження даної практики є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій.

Не дивлячись на військову агресію на території України, студенти 4 курсу з 29 квітня по 24 травня 2024 року пройшли виробничу практику в землевпорядних організаціях. У зв’язку із зовнішніми викликами практика проходила в режимах офлайн та онлайн, кожен виходив із своїх можливостей.

На захисті прекрасні презентації і виступи продемонстрували Ганна Банчукова, Тетяна Капуста, Анастасія Смиченко та Євгеній Іванов.

Виробнича практика здобувачів є складовою частиною навчального процесу і здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, ознайомлення з майбутньою професією, набуття досвіду самостійної роботи та виробничих навиків і вміння приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.

Проходження практики, надзвичайно посилює мотивацію до професії. Дуже цікаво було спостерігати, наскільки наші здобувачі покращили професійні компетентності та особистісні здобутки.

Дякуємо усім здобувачам вищої освіти, які відповідально поставились до практичної підготовки, та бажаємо вам професійних успіхів!

Автор: кафедра землеустрою, геодезії та кадастру.