ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчальна практика з електричних систем та мереж для студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Дисципліна «Електричні системи і мережі» є однією з базових дисциплін, в якій закладається фундамент спеціальної підготовки інженера-електроенергетика. Метою вивчення дисципліни є формування знань в теорії розрахунків та аналізу режимів електричних систем і мереж, забезпечення при їх проектуванні та експлуатації економічності, надійності, а також якості електричної енергії.

Навчальна практика з електричних систем та мереж є логічним завершенням цієї дисципліни і застосуванням здобутих теоретичних знань на практиці.

Особливістю практики було те, що проходила вона в дистанційному режимі із використанням сервісу для проведення відеоконференцій Zoom.

Також, для зв’язку студентів з керівником, було використано Telegram, в якому було створено відповідну групу.

Захист звітів з навчальної практики «Електричні системи та мережі» відбувся 03.06.2024 р. в режимі online конференції, де студенти представили свої напрацювання за період практики.

Підбиваючи підсумки відмічаємо, що практика у дистанційному форматі надала можливість студентам отримати досвід самостійного опрацювання матеріалу та виконання завдань. Хоча практика проходила в умовах дистанційного навчання, це ніяк не вплинуло на її якість.

Автор: Рагулін С.В. (03.06.2024р.)