ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо нашу здобувачку з призовим ІІ місцем на Всеукраїнському творчому конкурсі студентських наукових робіт «Захист цивільних осіб в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права»

Херсонський державний аграрно-економічний університет і колектив кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук щиро вітає Развозову Єлизавету Олексіївну, здобувачку першого року навчання економічного факультету спеціальності «Менеджмент», яка нещодавно виборола призове ІІ місце на Всеукраїнському творчому конкурсі студентських наукових робіт «Захист цивільних осіб в умовах збройного конфлікту нормами міжнародного гуманітарного права». Конкурс проводився Міністерством освіти і науки на базі кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібербезпеки Центральноукраїнського національного технічного університету спільно з Товариством Червоного Хреста України.

Науковий керівник переможниці – Новікова Марія Миколаївна, к. ю. н., доцент кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук. Участь у престижному всеукраїнському конкурсі і в підсумку – блискучий результат Развозової Єлизавети  – свідчення високої якості освітніх послуг, які надає ХДАЕУ, а також викладацької майстерності наукового керівника, яка змогла зацікавити здобувачку дисципліною і дослідницькою роботою, а також посприяла досягненню успіху.

Робота нашої здобувачки вирізнялася актуальністю, глибиною опрацювання теми й цікавим творчим підходом до реалізації поставлених завдань. Радіємо й пишаємося досягненням Развозової Єлизавети та бажаємо їй та науковому керівнику подальших успіхів і наукових звершень. Дякуємо за примноження здобутків спільноти ХДАЕУ!