ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День кар’єри на факультеті архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету

31 травня 2024 року за підтримки Центру кар’єри Херсонського державного аграрно-економічного університету для здобувачів і випускників факультету архітектури та будівництва було проведено День кар’єри, де учасники мали змогу ознайомитися з діяльністю організацій та підприємств галузі будівництва, водного господарства, електроенергетики тощо.

Представники та керівники таких підприємств як ВІК Проєкт, Святобуд, Алатекс, Миколаївский будівельний кластер, Таврія Бетон, БК Інтербуд, Зелена система,  ЛК Енергія, Санскай та інші презентували інформацію про діяльність, здобутки та розвиток своїх підприємств, а також ознайомили здобувачів і випускників з вакансіями своїх організацій, умовами праці, вимогами та обов’язками.

Учасники заходу ознайомилися із актуальною інформацією та проблемами галузі в сучасних умовах, а саме: дистанційна робота у будівництві, альтернативна енергетика у розбудові України, сучасні системи енергопостачання тощо.

Дякуємо роботодавцям за корисну та цікаву зустріч, яка дала можливість здобувачам та випускникам ХДАЕУ ознайомитися із актуальними вакансіями та станом розвитку галузі.

Автор: Центр кар’єри ХДАЕУ (31.05.2024)