ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання Вченої ради ХДАЕУ

30 травня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Херсонського державного аграрно-економічного університету. На початку засідання ректор Юрій КИРИЛОВ доповів про організацію освітнього процесу та функціонування університету в умовах правового режиму воєнного стану в Україні в 2023-2024 навчальному році.

З доповіддю про дотримання антикорупційного законодавства та запобігання проявів корупції під час весняно-літньої екзаменаційної сесії та державної атестації виступила Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Ковтун Валентина Андріївна.

Серед основних пунктів порядку денного було затвердження Положення про організацію інклюзивної освіти осіб з особливими освітніми потребами, навчальних та робочих навчальних планів на 2024-2025 навчальний рік за всіма рівнями вищої освіти та спеціальностями університету, змін до Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році у Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Розглянуто питання щодо участі у відборі та призначення групи з реалізації Проєкту «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».

Рекомендовано до друку: навчальні посібники та практикуми, нові випуски фахових збірників наукових праць та збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна освіта: філософські, соціально-економічні, поведінкові аспекти».

Також розглянуто інші поточні та організаційні питання роботи університету.

Автор: учений секретар Олеся РЕВТЬО, 30.05.2024