ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Співпраця факультету архітектури та будівництва в розрізі внутрішньої академічної мобільності

В розрізі внутрішньої академічної мобільності, Наталія Дудяк декан факультету архітектури та будівництва прийняла участь в складі організаційного комітету ІІ Всеукраїнської інтернет-конференції, Львівського національного університету природокористування.

Організаторами заходу став факультет землевпорядкування та туризму, Львівського національного університету природокористування.

Мета заходу – обмін актуальними ідеями та конструктивним досвідом з  використання й охорони земельних ресурсів та туристично-рекреаційного потенціалу територій.

Конференція розпочалася з привітальних слів декана факультету землевпорядкування та туризму Павла Колодія, який зазначив, що актуальність даної всеукраїнської  конференції не викликає сумнівів, в розрізі сьогодення особливе значення потребує дослідження та обговорення напрямків управління та раціонального використання земельних ресурсів у воєнний час. До конференції долучилися більше 100 науковці із різних куточків України. На заході були присутні викладачі та здобувачі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» ХДАЕУ.

Робота конференції здійснювалася за кількома напрямами. Учасники дискутували про новітні виклики та проблеми сьогодення в умовах воєнного стану, в розрізі роботи секцій: землеустрій та охорона земель; планування землекористування; адміністрування землекористування; кадастр і моніторинг земель; картографо-геодезичне забезпечення земельно-кадастрових робіт; геоінформаційні системи в управлінні земельними ресурсами; актуальні питання та проблеми туристично-рекреаційної сфери та індустрії гостинності та туристично-рекреаційний потенціал території.

Наукові питання, що піднімалися вирізнялися актуальністю сьогодення, були змістовними, цікавими і викликали жвавий інтерес у слухачів.

Дякуємо організаторам конференції та всім учасникам за плідну співпрацю та Силам оборони України – за можливість її здійснення!

Автор: Дудяк Н.В.