ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка в Компаніївському коледжі ветеринарної медицини!

Для забезпечення успішного самовизначення молоді та можливості більшої реалізації в своїй майбутній професії асистент кафедри ветеринарії , гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка Рагуля Максим Русланович та здобувачка вищої освіти другого (магістерського) освітньо-наукового рівня третього року навчання спеціальності 212 “ Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза “ Гусєва Дар’я Миколаївна - завітали із профорієнтаційним візитом в Компаніївський коледж ветеринарної медицини.

Максим Русланович та Дар’я Миколаївна розповіли майбутнім молодшим спеціалістам ветеринарної медицини 2, 3 та 4 курсів не тільки про роль вищої освіти в реалізації майбутньої професії ветеринарної медицини, а й про численні переваги навчання саме в нашому університеті від отримання відразу магістерського освітньо-наукового рівня і до повного та насиченого студентською діяльностю життя ( наприклад , як осінні бали та дні відкритих дверей з шоу програмами).

Також, Максим Русланович спілкувався з викладачами та дирекцією коледжу про майбутні перспективи їх студентів та агітував викладачів до зацікавлення майбутніх молодших спеціалістів в отриманні вищої освіти саме в нашому закладі.

Після цього було окреме спілкування зі студентами, знайомство з кожним та запозичення досвіду в ветеринарній діяльності. У студентів була можливість дізнатися із уст Максима Руслановича про всі можливі направлення ветеринарної медицини та специфіку роботи в кожному із них.

Зустріч відбулась дуже інформативна та цікава як і для студентів, так і для наших спеціалістів.

Бажаємо кожному студенту реалізації в своїх починаннях та готові їм допомогти в цьому в нашому Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Автори : асистент Рагуля М.Р. (29.05.2024)