ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачі 017 спеціальності серед найкращих тренерів!

Підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт за освітньою програмою “Менеджмент у спортивній діяльності” тісно пов'язаний не тільки з набуттям теоретичних знань та підвищенням власної спортивної майстерності, а й з практичним вмінням організовувати та проводити тренування, вміти готувати юних спортсменів до участі в змаганнях різного рівня!

Це вже неодноразово доводить здобувач першого року навчання спеціальності 017 Фізична культура і спорт Михайло Кутафін, який паралельно з навчанням в ХДАЕУ вдало займається й тренерською діяльністю, готуючи юних спортсменів до змагань різного рівня!

Напередодні Михайло разом зі своїми підлеглими й Львівським патріотично-спортивним клубом “Захід” прийняли участь в відкритій першості міста Львова з рукопашного бою. В змаганнях прийняло участь більше 120 спортсменів в різких вікових та вагових категоріях.

Команда Львівського патріотично-спортивного клубу “Захід” налічувала 8 спортсменів, які гідно представляли честь клубу на татамі. В запеклій боротьбі юні спортсмени змагали як справжні леви виборюючи бали до останньої секунди сутички. За підсумками виступу вихованці Михайла Кутафина змогли отримати одну перемогу та декілька призових місць. Проте слід зазначити, що багато спортсменів зупинились за крок від п'єдесталу пошани зайнявши четверті місця.

Отримані результати доводять необхідність поєднання власної майстерності з можливістю навчити інших та практично використовувати набуті під час навчання знання в тренувальному процесі. Саме практична підготовка є основою формування компетентних, якісних та перспективних фахівців в галузі фізичного виховання та спорту!

Пишаємось досягненнями Михайла Кутафина в якості тренера та бажаємо його вихованцям нових, яскравих та переконливих перемог!

Автор: доцент Стрикаленко Є.А