ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчальні практики для здобувачів спеціальностей Садово-паркове господарство та Лісове господарство

Навчальні практики з дисциплін «Основи фахової підготовки» та «Дендрологія» для здобувачів вищої освіти першого та другого року навчання спеціальностей 205 «Лісове господарство» та 206 «Садово-паркове господарство» була організована онлайн-екскурсія на тему: «Насадження різного призначення».

Метою навчальних практик є: закріпити теоретичні знання здобувачів вищої освіти, здобуті за навчальний рік, але особливістю цього заняття є поєднання двох дисциплін в одне, де перший курс закріплює знання з класифікації зелених насаджень, а другий вже безпосередньо знання про морфологічні, екологічні і біологічні особливості деревних рослин, які ростуть в об’єктах озеленення.

Асистенти кафедри лісового та садово-паркового господарства на прикладі території муніципального парку «Фрайцайт парк Лангфорт» наглядно продемонструвала прийоми розташування квітників, використання малих архітектурних форм, облаштування місць відпочинку для відвідувачів. Звернули увагу на використання злакових багаторічників для міського пейзажу, їх цікаве поєднання з водоймами.

Асистенти кафедри ЛСПГ Лаврись Вікторія та Дворна Анна. 27.05.2024.