ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Всесвітній день охорони навколишнього природного середовища

 

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації студенти Херсонського аграрного університету прийняли участь в церемонії реєстрування рекордів України за номінаціями ”Найбільший штучно насаджений ліс в світі”, ”Найбільший піщаний масив України”.

Серед почесних гостей свята були представлені представники Книги рекордів України, Департаменту освіти і науки Херсонської облради, Чорноморського біосферного заповідника, Національного природного парку ”Олешківські піски”, відділу лісового господарства, охорони та захисту лісу Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Для підписання протоколів по рекордам України за номінаціями ”Найбільший штучно насаджений ліс в світі”, ”Найбільший піщаний масив України” були запрошені експерти Мельниченко Леся Дмитрівна, начальник відділу лісового господарства, охорони та захисту лісу Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства, Шахман Ірина Олександрівна, к. геогр. н., заступник декану факультету рибного господарства та природокористування Херсонського державного аграрного університету доцент кафедри “Екології та сталого розвитку”, Селюніна Зоя Володимирівна, к. б. н., доцент, старший науковий співробітник Чорноморського біосферного заповідника.

Перед гостями виступили Шкільне лісництво Малокопанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Голопристанського району та дитячий колектив комунального закладу Цюрупинської спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Дипломами за значний внесок у вивченні та охороні лісу Херсонщині були нагороджені Херсонське обласне управління лісового та мисливського господарства, Комунальний заклад “Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді молоді”, Шкільне лісництво Малокопанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Голопристанського району.

Адміністрація Херсонського державного аграрного університету вітає всіх жителів Херсонської області з цими визначними подіями. Це свято є одним з основних способів привернути увагу світової громадськості до проблем навколишнього середовища, а також стимулювати політичний інтерес і відповідні дії, а також роз’яснити корисність партнерських відносин, щоб у всіх країн і народів було безпечне й благополучне майбутнє.

Координатор співпраці та виконавець: заст. декану ФРГП доцент кафедри “Екології та сталого розвитку”, к. геогр. н. Шахман І.О.