ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Візуалізація даних у галузі переробки та зберігання продукції тваринництва»

Візуалізація даних – це графічна презентація інформації, яка дозволяє охоплювати великі обсяги інформації, роблячи її компактною. З метою популяризації даного напрямку презентації даних, було проведено планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха на тему: Візуалізація даних у галузі переробки та зберігання продукції тваринництва. У засіданні прийняли участь здобувачі вищої освіти першого бакалаврського та другого магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Іванова Єлізавета, здобувач вищої освіти другого магістерського рівня вищої освіти виступила із доповіддю щодо виробництва дитячої молочної продукції, вимог щодо походження сировини та способів візуальної презентації готової продукції.

Здобувач вищої освіти першого бакалаврського рівня четвертого року навчання Гамаюнов Даніїл на засіданні гуртка висвітлив питання графічних методів презентації статистичних даних у переробній галузі. Було розглянуто переваги застосування графіків для візуального зображення у презентації великого об’єму інформації.

Олександра Воїнова презентувала  доповідь  щодо візуального зображення глобальних статистичних даних Було обговорено тему візуалізації світових тенденцій розвитку тваринництва та переробки і зберігання продукції у даній галузі.

Дякуємо учасникам гуртка за активну участь та запрошуємо для подальшої роботи!

Автори: керівники гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК, старший викладач Світлана УШАКОВА