ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог». Осінній марафон.

На тижні відбулося планове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції. Темами для обговорення стали: «Технологія м'ясних напівфабрикатів з використанням харчової клітковини»; «Дослідження показників якості варених ковбасних виробів з м’яса птиці»; «Дослідження формування урожайності та якості ягід сортів суниці садової залежно від ширини міжрядь»; «Оптимізація технології забою великої рогатої худоби в умовах приватного підприємства «багатогалузева фірма» «Таврія» м. Херсон»; «Особливості формування урожаю кукурудзи залежно від дози добрив при вирощуванні в умовах Півдня України»; «Аналіз формування урожаю рису залежно від рівня мінерального живлення при вирощуванні в умовах півдня України».

На засіданні гуртка здобувачем вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання спеціальності 201 Агрономія Плодончуком Максимом демонстраційно була виконана робота на тему «Особливості переробки насіння чуфи. Технологія виготовлення халви з чуфи».

Було застосовано різні рецептури та використання різних допоміжних інгредієнтів.

Було відзначено актуальність та наукову новизну даних наукових робіт, а також практичну цінність результатів досліджень магістерських наукових робіт. Дані роботи рекомендовані для участі у студентській науковій конференції.

Автори: доцент Каращук Г.В., ст.викладач Ушакова С.В. (09.10.2020)